RomaniBirmingham.com

Transportul in comun si masina personala

Cum este calculată asigurarea mașinii în UK?

Inainte să cumperi o mașină este bine să ști că în funcție de mașina aleasă poți influența costul asigurării.
Am ales cei mai importanți factori care pot crește prețul stabilit pentru asigurarea mașinii tale.


1. Vârsta ta-Cu excepția cazului în care ați cerut plăți de la asigurator pentru reparația mașinii sau aveți puncte pe permisul de conducere, un asigurator nu poate spune dacă sunteți un șofer prudent sau imprudent, așa că folosește datele statistice de la clienții anteriori pentru a calcula ce fel de risc s-ar putea stabili. Vârsta este un factor semnificativ. Statisticile arată că șoferii tineri sunt mai des implicați în accidente și apelează la asigratori, decât alte grupe de vârstă. Cei cu vârste între 16 și 25 de ani se confruntă, în general, cele mai mari costuri. Nu se poate schimbă vârsta, dar șoferii mai tineri pot urma câțiva pași pentru a menține costurile de asigurare auto sub control.


Locul de muncă- Ce faci pentru a trăi poate avea, de asemenea, un impact asupra costul primelor de dumneavoastră. Cifrele asigurătorilor arată că anumite locuri de muncă aduc un număr mai mare de creanțe.


Mașina pe care o conduci- vehiculul tău are o influentă mare asupra poliței de asigurare, așa cum te-ai aștepta.

Valoare: cu cât mașina este mai scumpă, cu atât costă mai mult pentru a fi înlocuită dacă este furată sau este încadrată cu daună totală într-un accident. Deci crește prețul asigurării.

Vehicule scumpe pot avea reparații mai scumpe, în special dacă acestea sunt rare, și au piese de schimb scumpe. Dar nu îți poți asuma faptul că propria masină nu este prea scumpă, acesta va fi ieftin de asigurat... Asigurarea nu este doar pentru deteriorarea propriul vehicul; De asemenea, protejează ceilalți participanți la trafic împotriva accidentelor s-ar putea provoca.

Puterea mașinii: Cu cât mai rapidă și mai puternică mașina, cu atât mai probabil este să fie implicată în accidente. și mai costisitoare acele accidente. Deci, vehicule cu motoare mai mari costă mai mult pentru a fi asigurate.

Dacă modificați mașină pentru a o face mai puternică, ar trebui să informați asigurătorul dumneavoastră.Cel mai probabil va crește prețul. Dar, dacă nu le spun, acoperirea ar putea fi invalidă.

Dezirabilitate: Dacă dețineți o mașină deosebit de dorită, asigurătorul dumneavoastră vă poate lua în considerare un risc mai mare de furt. Imbunătătirea securitătii autovehiculului dumneavoastră poate ajuta la compensarea acest lucru.

Adresa la care locuiești: Codul poștal are, de asemenea, un impact asupra costului de asigurare auto. Dacă locuiți într-o zonă în care riscul de accidente este mai mare, veți plăti mai mult. Același lucru este valabil în cazul în care locuiți undeva cu un nivel ridicat de criminalitate vehicul.

Cum utilizezi mașina: Dacă utilizați autovehiculul pentru naveta la locul de muncă, este probabil să plătiti mai mult pentru poliță, deoarece veți conduce mai mult atunci când drumurile sunt foarte alomerate. Kilometrajul anual are, de asemenea, un impact. La urma urmei, cu parcurgeți mai mulți Km, cu atât mai probabil să fi implicat într-un accident.
Dacă depășești numărul de Mile declarate la început trebuie să anunți asiguratorul, altfel poliță de asigurare nu va fi valabilă în caz de accident.

No Clăim Bonus ( Bonus că nu ai apelat la asigurator): Ai făcut orice revendicări de la asigurator? Ai puncte de penalizare? Aceștia sunt factori semnificativi în calcularea costului de asigurare auto. Atunci când se aplică pentru asigurare, vi se va solicita pentru detalii orice revendicări în ultimii cinci ani. Chiar dacă nu ai fost de vina, cererea probabil împinge în sus costul de la o anumită măsură.

Dacă nu ați făcut cereri de un an sau mai mult, ar trebui să aveți o formă de No Clăim bonus (NCB). Majoritatea asigurătorilor va acceptă pană la cinci ani de NCB, care poate duce la reduceri.

Excesul Voluntar: Reprezintă o sumă pe care o vei plăți din propriul buzunar în caz de accident.
Cu cât excesul voluntar este mai mare, mai puțin de asigurare va costă. Acest lucru se datorează faptului că suportați financiar o proporție mai mare a riscului. Orice plăti potențiale de asigurător dvs. sunt reduse, și creanțele de mică valoare va fi neeconomic pentru ține. în schimb, dacă alegeți fără exces voluntar, un asigurător va trebui să plătească întreagă sumă (minus surplusul obligatoriu) în cazul unei creanțe. Prin urmare, polița ta va fi mai mare.

Tipul de asigurare pe care o alegi: Asigurarea Comperhensive este de obicei mult mai scumpă decât Third-party only sau third Party, fire and theft, pentru că asiguratorul va trebui să acopere cheltuielile în mai multe circumstanțe

Cine conduce mașina?
șoferii numiți pentru a conduce mașina pot crește și scădea prețul poliței de asigurare.
De exemplu: dacă ești un șofer mai în vârstă, cu mulți ani de experiență și fără evenimente rutiere în ultimii ani, dar este adăugat un șofer mai tânăr, începător prețul asigurări poate crește chiar și de 5 ori.


search

Suntem si pe facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Accesarea site-ului echivaleaza cu acceptul modului in care folosim aceste informatii. Afla mai multe